top of page
Pink Green Colorful Gradient Aesthetic Inspirational Quote Poster (1080 x 1350 px) (1920 x

HELSINKI, LASIPALATSIN AUKIO 6.7.2024

DANCETERIA & ODD ONE OUT presents

OUTSIDERS

KESÄN ISOIMMAT ELEKTRONISEN MUSIIKIN OPEN AIR BILEET Helsingin sydämessä! 

Lasipalatsinaukion futuristinen miljöö muuttuu tanssimusiikin temppeliksi 6. heinäkuuta, kun Suomen menestynein elektronisen musiikin artisti Yotto palaa kotikaupunkiinsa Helsinkiin Valmistaudu kokemaan kesän kohokohta uniikissa lokaatiossa keskellä Helsinkiä, jossa ei ole ennen tehty mitään vastaavaa! 

Tämä festarikesän kruunaava, Helsingin ainoa elektronisen musiikin ulkoilmafestivaali on Yotton ainoa Suomen keikka tänä vuonna!

Alueella palvelevat tasokkaat ravintolat, joista löytyy mm. kesäiset drinkit, herkulliset sushit ja raikkaat salaatit. Aluetta kehystää eeppiset taideinstallaatiot, jotka luovat alueelle maagisen tunnelman. 

 

 PÄIVÄMÄÄRÄ: 6.7.2024 | 15:00 - 22:00
PAIKKA: Lasipalatsin aukio, Kamppi, Helsinki

 

 LIPUT: www.kickets.com
Early Bird Tickets (super limited capacity) 33€ - sold out! 
Huom. tapahtumaan mahtuu vain 1500 nopeinta, joten hanki lippusi ajoissa!

 VIP-ALUE:
Koe bileet parhaalla mahdollisella tavalla! VIP-lippu sisältää pääsyn VIP-alueelle ja muita eksklusiivisia etuja. VIP-lippuja tulossa myyntiin rajallinen määrä, tarkemmat tiedot ja hinnat julkaistaan pian.

 After party high in the heights of Helsinki - more info soon!

 LINEUP:

YOTTO – Suomen elektronisen musiikin huippunimi, mies joka kiertää maailman isoimpia bileitä ja festareita ja on tunnettu maailmanlaajuisesti omaleimaisesta soundistaan

bottom of page